Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/07/zaversheno-slidstvo-u-spravi-likarja-jakii-vimagav-habara-za-viznannja-ljudini-neosudnoju.htm
новини, 7 червня 2018

Завершено слідство у справі лікаря, який вимагав хабар за визнання людини неосудною



Кіровоградською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно одного з завідуючих відділення Кіровоградської обласної психіатричної лікарні за обвинуваченням в отриманні ним неправомірної вигоди - повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Як ми інформували раніше, у березні 2018 року працівники прокуратури спільно з Управлінням захисту економіки та слідчими Кропивницького відділу поліції на вимаганні та отриманні 5 тис грн неправомірної вигоди викрили завідуючого відділенням Кіровоградської обласної психіатричної лікарні. Неправомірну вигоду у зазначеному розмірі лікар вимагав за сприяння у визнанні особи неосудною, в тому числі у оформленні відповідної медичної документації. 


Досудове слідство у кримінальному провадженні наразі завершено. 


Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) спрямовано на судовий розгляд. 



772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: