Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/07/u-16-viddilennjah-ukrposhti-na-kirovogradschini-mozhna-mittevo-otrimati-kredit.htm
новини, 7 червня 2018

У 16 відділеннях Укрпошти на Кіровоградщині можна миттєво отримати кредит


З травня у 1200-х відділеннях Укрпошти в усіх регіонах України запрацював новий сервіс миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали ПриватБанку. В Кіровоградській області - 16 відділень зв’язку надають клієнтам дану послугу - повідомляє Прес-служба ПАТ "Укрпошта".



Відтепер клієнти мають можливість протягом 1 хвилини оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 тис. грн терміном до 24 місяців у відділеннях поштового зв’язку, без необхідності пошуку найближчого відділення банку і його відвідування. 



Довідково: Для оформлення кредиту необхідно мати платіжну картку ПриватБанку, вибрати на POS-терміналі суму кредиту, строк користування кредитом і активувати його введенням ПІН-коду для підтвердження згоди з умовами. Кредитні кошти будуть зараховані на карту клієнта протягом 15 хвилин. Погасити кредит можна, зокрема, й у відділеннях Укрпошти.


фото - dniprograd.org


1227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: