Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/07/studentam-znam-janskogo-proflitseju-prezentuvali-robotu-v-natsionalnii-politsii.htm
новини, 7 червня 2018

Студентам Знам’янського профліцею презентували роботу в Національній поліції


Нещодавно, для студентської молоді Знам’янського професійного ліцею та ПТУ №12 співробітниками Національної поліції спільно із представником служби зайнятості було проведено презентацію роботодавця.


Під час заходупредставник обласного Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олександр Кравець ознайомив слухачів із особливостями служби в поліції, зокрема, на посадах середнього та молодшого посадового складу та поінформував про вимоги до претендентів на посади, умови праці, рівень заробітної плати та перспективи кар’єрного росту - повідомляє Л. Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янського міськрайонного центру зайнятості.


Начальник сектору кадровогозабезпечення Знам’янського відділу поліції Сергій Пащенко спільно зі старшим інспектором Ольгою Мироненко, поінформували учасників заходу про умови та етапи проходження конкурсу на посаду поліцейського. Студентам було презентовано ряд посад середнього та молодшого посадового складу, які потребують укомплектування. Так, серед посад молодшого посадового складу, є такі вакансії:


-  Поліцейський з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння;

-  Поліцейський ізолятора тимчасового тримання;

-  Поліцейський сектора регулювання патрульної поліції та ін.

Серед посад середнього посадового складу це:

-  Оперуповноважений;

-  Слідчий;

-  Дільничий.


Під час заходу ЄвгенГловацький,т.в.о. інспектора з ювенальної превенції Знам’янського відділу поліції, поінформував учасників заходу про небезпечність правопорушень та відповідальність за їх вчинення, у тому числі неповнолітніми особами.


Щоб остаточно впевнитись в правильності свого вибору та більш детально ознайомитись із переліченими посадами, фахівець Знам’янськогоміськрайонного центру зайнятості ЛюдмилаБазюк запропонувала всім бажаючим з числа присутніх, пройти психологічне тестування.



1505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: