Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/07/rekonstrujuvati-nasosni-stantsii-vodogonu-planujut-na-kirovogradschini.htm
новини, 7 червня 2018

Реконструювати насосні станції водогону планують на Кіровоградщині



В Олександрії та області планують реконструювати насосні станції водогону


Комунальне підприємство "Дніпро-Кіровоград" 29 травня уклало контракт з компанією JV RIKO-IBK "Evrotekhniligyi" на проектування, постачання та монтаж насосних станцій водопроводу. Його оціночна вартість становить понад 7,5 мільйонів євро. Контракт передбачає підготовку у 2018 році проектно-кошторисної документації на реконструкцію 10 водопровідних насосних станцій в Кіровоградській області. Відповідну інформацію оприлюднили на сайті ОКВП "Дніпро-Кіровоград" - повідомляють Олександрійські новини.


Контракт уклали в межах реалізації проекту співпраці ОКВП "Дніпро-Кіровоград" з Міжнародним Банком Реконструкції та Розвитку.


"Впровадження заходів, передбачених контрактом, збільшить ефективність в роботі насосних станцій, зменшить експлуатаційні витрати на електроенергію, ремонтні роботи та закупівлю реагентів", - відзначають у "Дніпро-Кіровоград".


У 2018 році планується підготовка проектно-кошторисної документації на реконструкцію 10 водопровідних насосних станцій: насосні станції І-го та ІІ-го підйому в місті Світловодську, насосна станція "Олександрія", насосна станція "Знам’янка", п'ять насосних станцій та водозабір "Холодні ключі" у Кропивницькому.


"Реконструкція об'єктів, крім заміни насосного обладнання, включає заміну запірної арматури, електрообладнання, впровадження комплексної автоматизації системи управління технологічним обладнанням за допомогою вимірювального обладнання (лічильників, рівнемірів, датчиків тиску)", - пояснюють на підприємстві.


На водопровідних насосних станціях "Олександрія" та "Знам’янка" планують змонтувати електролізні установки Grundfos. Вони призначені для власного виробництва гіпохлориту натрію, який використовується для знезараження води при її транспортуванні.


Фото умовне: Образовака


1155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: