Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/07/na-kirovogradschini-sbu-zatrimala-torgivtsja-zbroeju.htm
новини, 7 червня 2018

На Кіровоградщині СБУ затримала торгівця зброєю


Співробітники Служби безпеки України Нацполіцієювикрили мешканця Кіровоградщини на збуті вогнепальної зброї на території регіону. Оперативники спецслужби встановили, що помічник депутата однієї з міських рад організував незаконний продажзасобів ураження. Своїх клієнтів ділок підшукував через знайомих - повідомляє Прес-група УСБУ в Кіровоградській області.


Правоохоронці зупинили автомобіль зловмисника на одній з міських вулиць. Під час огляду авто співробітники СБУ виявили пістолет ПМ та чотирнадцятьнабоїв до нього.Вилученазброя направлена на експертизу.


Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.У рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення джерел надходження зброї та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.


      

808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: