Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/u-malii-vistsi-molod-oznaiomilas-z-perevagami-otrimannja-osviti-v-navchalnih-zakladah-sistemi-mvs.htm
новини, 6 червня 2018

У Малій Висці молодь ознайомилась з перевагами отримання освіти в навчальних закладах системи МВС


Вибір професії – один із найважливіших кроків у житті кожної людини. Багато хто ще навчаючись,або ж вже працюючи, продовжують визначатись з майбутнім фахом.


Так, нещодавно, у рамках акції «Презентація служби в Національній поліції», представники управління Національної поліції в Кіровоградській області та фахівці Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості завітали до студентської молоді професійно-технічного училища №16 - повідомляє В. Слободнюк, провідний фахівець з питань зайнятості населення Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Присутні з цікавістю слухали виступ cтаршого інспектора з особливих доручень сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Яни Кузьміної, яка розповіла присутнім інформацію щодо навчання у вищих навчальних закладах України із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.


Також студенти переглянули відеоролики про умови навчання тавступу до навчальних закладівУкраїни системи МВС, за допомогою яких дізналися про основні вимоги, що висуваються до кандидатів на службу в поліції і переваги отримання освіти в навчальних закладах системи МВС.


      

835Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: