Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/kropivnitskih-zhurnalistiv-privitali-z-profesiinim-svjatom-foto-.htm
новини, 5 червня 2018

Кропивницьких журналістів привітали з професійним святом (ФОТО)


5 червня в У ДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди прийдешнього Дня журналіста. Від імені керівництва та усього колективу Управління з професійним святом представників мас-медіа Кіровоградської області привітав начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема він зазначив, що працівники Служби порятунку, без перебільшення, вважають журналістів надійними помічниками, тому що своїм високим професіоналізмом представники ЗМІ роблять важливий внесок у справу порятунку людей, попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій.


Віталій Миронюк подякував гостям за те, що пов’язали життя з журналістикою, та від імені керівництва побажав збільшення читацької і глядацької аудиторії, приємних новин та зазначив, що рятувальники завжди готові до співпраці заради безпеки людей.


Цього дня грамотами Управління ДСНС були нагороджено працівників обласних та центральних засобів масової інформації, працівників районних відділів, відповідальних за напрямок пропаганди, та співробітників прес-служби Управління.


               

1007Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: