Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/24/robocha-grupa-vid-kirovogradskoi-oda-zustrilasja-iz-paiovikami-ta-kerivnitstvom-svk-agrofirma-mariampolska-.htm
новини, 24 травня 2018

Робоча група від Кіровоградської ОДА зустрілася із пайовиками та керівництвом СВК "Агрофірма "Маріампольська"



Реагуючи на звернення колективу СВК "Агрофірма "Маріампольська" стосовно вирішення проблеми з розблокуванням рахунків для виплати заробітної плати її працівникам, сплати податків та забезпечення роботи підприємства, яке зазнало спроби рейдерського захоплення, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щопонеділковій апаратній нараді доручив створити робочу групу. Її очолив його перший заступник Сергій Коваленко - повідомляє kr-admin.gov.uа


За дорученням голови облдержадміністрації, сьогодні члени робочої групи у складі представників Нацполіції, обласного управління юстиції, департаменту агропромислового розвитку, спеціалістів апарату облдержадміністрації та Петрівської РДА на чолі з першим заступником голови ОДА побували у селі Луганка (СВК "Агрофірма "Маріампольська"), де зустрілись з пайовиками та керівництвом підприємства.


"Працівникам кооперативу роз’яснено, як потрібно діяти, щоб розблокувати рахунки для виплати зарплати, сплати податків та забезпечити роботу підприємства," – зазначив Сергій Коваленко. "В рамках чинного законодавства обласна державна адміністрація здійснює всі заходи для врегулювання проблеми".


"Роз’яснення надані й керівникам СВК "Маріампольська" і зараз вирішення зазначеного питання залежить виключно від них," – наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.


905Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: