Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/06/rjatuvalniki-prodovzhujut-nadavati-dopomogu-gromadjanam-na-avtoshljahah-oblasti-foto-.htm
новини, 6 березня 2018

Рятувальники продовжують надавати допомогу громадянам на автошляхах області (ФОТО)


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 7 разів залучались для буксирування автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки автодоріг у Бобринецькому та Благовіщенському районах, містах Кропивницький, Гайворон та Новоукраїнка, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальникам 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець двічі довелось виїжджати для надання допомоги. О  09:05 вилучали причеп вантажного автомобіля, який опинився в кюветі на дорозі поблизу с. Кетрисанівка, та о 17:03 вантажівку з ускладненої ділянки автодороги у с. Олексіївка.


Також рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький два рази надавали допомогу по буксируванню вантажівок з ускладнених ділянок доріг о 11:00 на вул. Закарпатській, що в обласному центрі та на виїзді з міста в Бобринецькому напрямку о 19:05.


О 11:37 рятувальниками 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон була надана допомога по буксируванню вантажного автомобіля, який не міг самостійно продовжити рух по вул. Гайворонській у райцентрі.


Аналогічний випадок стався о 15:01 у с. Звірівка Новоукраїнського району, де рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка відбуксирували вантажівку з ускладненої ділянки дороги на безпечну.


О 20:30 біля с. Розношенці Благовіщенського району рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське відбуксирували зі складного відрізку дороги на безпечний автобус. 


         



892Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: