Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/u-bobrintsi-do-pribirannja-snigu-zalucheno-bezrobitnih.htm
новини, 5 березня 2018

У Бобринці до прибирання снігу залучено безробітних


Наприкінці лютого поточного року до Кіровоградщини завітала справжня зима. З 08:00 28 лютого до 08:00 1 березня у Кіровоградській області випало близько двох десятиденних норм опадів.Потужні снігопади спричинили багато незручностей не тільки пішоходам та водіям, а й працівникам дорожніх, комунальних і сільськогосподарських підприємств. 


З метою оперативного прибирання снігових наметів та організації нормальної життєдіяльності міського населення в період снігової стихії і сталої роботи міського господарства,Бобринецькою філією Кіровоградського обласного центру зайнятості спільно з комунальним підприємством Бобринецької міської ради «Комунальник» організовано роботи тимчасового характеру на території міста.


Безробітні були залучені до робіт з розчищення пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту та прилеглої до нихтериторій, забезпечення доступу до закладів соціальної сфери і улюблених місць відпочинку мешканців та гостей міста. Ці роботи є дуже важливими для благоустрою районного центру, саме тому вони будуть продовжуватись і надалі.


1369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: