Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/na-kirovogradschini-politseiski-viluchili-u-narkotorgovtsja-tovar-na-maizhe-50-tisjach-griven-foto-.htm
новини, 5 березня 2018

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у наркоторговця "товар" на майже 50 тисяч гривень (ФОТО)


Загальна вартість вилучених у зловмисника наркотичних засобів та психотропних речовин за «цінами чорного ринку» складає близько 50 тисяч гривень.


 «У скоєнні кримінальних правопорушень, за отриманою оперативною інформацією, працівники поліції викрили 29-річного жителя обласного центру - повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


Під час проведення санкціонованого за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили наркотичні засоби – марихуану вагою близько 1,5 кг та опій ацетильований об’ємом близько 20 мл, а також психотропну речовину – метамфетамін, вагою близько 5 гр, та грошові кошти в сумі 2000 гривень», - розповів т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв.


У даний час зловмиснику повідомлено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, та затримано в порядку ст. 208 КПК України.


Вилучене направлено на проведення дослідження. Розслідування триває. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.


               

1108Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: