Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/na-kirovogradschini-atovets-stav-vikladachem.htm
новини, 5 березня 2018

На Кіровоградщині атовець став викладачем


Після повернення до мирних буднів, на демобілізованих учасників АТО очікують нові труднощі, серед яких і проблема працевлаштування.


Упродовж  минулого року у Гайворонському районному центрі були зареєстровані 121 демобілізований військовослужбовець та учасник АТО. 


До трудової діяльності вдалося залучити 24-х колишніх військових, з них 2 особи, зваживши всі плюси та мінуси самостійного господарювання, скористалася можливістю організувати власний бізнес. Працевлаштовувались учасники АТО в основному на підприємства сільськогосподарської галузі, менше переробної, промислової та інших.



У лютому цього року за допомогою фахівців Гайворонського районного центру зайнятості був працевлаштований демобілізований учасник АТО Олександр Ч.. Юнак має вищу агрономічну освіту, але професійний досвід був, на жаль, відсутній. І тому, коли фахівець районного центру зайнятості запропонував йому вакансію майстра виробничого навчання Гайворонського професійно-аграрного ліцею, колишній боєць довго не роздумував. Робота прийшлася Олександру до душі, а керівництво навчального закладу задоволене молодим працівником.


910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: