Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/26/molodizhnii-sklad-kropivnitskoi-zirki-na-viizdi-protistojav-dubljujuchomu-skladu-donetskogo-shahtarja-.htm
новини, 26 лютого 2018

Молодіжний склад кропивницької «Зірки» на виїзді протистояв дублюючому складу донецького «Шахтаря»


У матчі 21-го туру чемпіонату України U-21 молодіжний склад кропивницької «Зірки» на виїзді протистояв дублюючому складу донецького «Шахтаря». На жаль, наша команда ще в першому таймі пропустила три м’ячі, після нього ще один, але наприкінці поєдинку зуміла відзначитися голом престижу й поступилась з рахунком 1:4.


У складі нашої «молодіжки» було два гравці з першої команди – Назар Маліновський і Микита Ходаковський. На решті ж позицій діяли очікувані виконавці.


На жаль, «Зірка» U-21 дуже швидко пропустила м’яч у свої ворота. Дмитро Топалов прострілив, і на цю передачу результативним ударом відгукнувся Роман Яловенко – 1:0. Приголомшені пропущеним голом, кропивничани одразу ж ледь не пропустили ще двічі. Та після удару Гіоргі Арабідзе м’яч пролетів над воротами, а з «пострілом» Олексія Кащука впорався Марк Медведєв.


Та після цього гра дещо заспокоїлась, а «жовто-червоним» удалось відсунути її від своїх воріт. Так, більше м’ячем володів «Шахтар», але атаки донеччан вже не були такими гострими. Але на 19-й хвилині «гірникам» таки вдалось подвоїти рахунок. Роман Яловенко оформив дубль, точно пробивши в кут воріт – 2:0. А за вісім хвилин рахунок уже став розгромним. Дмитро Топалов невідпорно пробив у верхній кут – 3:0.


Ближче до завершення першого тайму намагався оформити хет-трик Роман Яловенко, та відзначитися втретє йому не дав Марк Медведєв, парирувавши удар форварда господарів. Тим часом у «зіркових» практично нічого не клеїлось у грі в атаці, й тому все, що повинні були робити наші футболісти це відбиватися від багаточисленних атак підопічних Валерія Кривенцова. Гостро біля воріт Марка Медведєва було й після удару Гіоргі Арабідзе. Грузинський півзахисник «Шахтаря» пробивав під поперечину, але сейв нашого голкіпера врятував гостей від четвертого голу. Отож, на перерву суперники пішли за рахунку 3:0 на користь донеччан.


У перерві обидва наставники провели заміни. Микола Лапа замість Олександра Зейналова випустив на поле Сергія Максимця, а Валерія Кривенцов автора дубля Романа Яловенка замінив на Артема Дудіка. Другий тайм проходив більш спокійніше, ніж перший. Такої кількості моментів, як до перерви, біля воріт «Зірки» після неї не виникало. Щоправда, кропивничани й надалі похизуватися чимось у атаці не могли.


Та протриматися без пропущеного м’яча й у другій сорокап’ятивхилинці «зірковим» не вдалось. Четвертий м’яч у зустрічі забив Олексій Кащук. Загалом же після четвертого взяття воріт суперники спокійно догравали поєдинок. Але на останній хвилині «Зірка» відзначилась голом престижу – відзначився Максим Авер’янов.


Тож, у підсумку кропивничани поступились своїм суперникам з рахунком 1:4. Звісно, протистояти фаворитові на виїзді було дуже складно, але радує те, що й по такій грі «зіркові» не склали зброю, боролися до кінця матчу, за що були винагороджені голом престижу.


«Шахтар» U-21 (Донецьк) – «Зірка» U-21 (Кропивницький) - 4:1 (3:0).


25 лютого 2018 року (неділя). Початок о 14:00. Щасливе. Стадіон «Арсенал-Арена». 50 глядачів. -11 С. Чемпіонат України U-21, 2 коло, 21-й тур.


Арбітр: Козиряцький Максим (Запоріжжя).


Асистенти арбітра: Марченко Денис (Чернігів), Єрмоленко Руслан (Чернігів).


Четвертий арбітр: Козоро Крістіна (Київська область).


Спостерігач арбітражу: Дзюба Сергій (Київ).


«Шахтар» U-21: 1. Гриценко Євген (к/к), 2. Грачов Володимир, 3. Бондар Валерій (13. Чаговець Євгеній, 70), 4. Чоботенко Сергій, 5. Корнієнко Віктор (18. Конопля Юхим, 75), 6. Якімець Володимир, 7. Кащук Олексій, 8. Глагола Олександр (14. Путря Ілля, 65),  9. Яловенко Роман (15. Дудік Артем, 46), 10. Арабідзе Гіоргі, 11. Топалов Дмитро (17. Хачаєв Мурад, 65). Запасні: 12. Єфанов Руслан, 16. Сагуткін Данило. Старший тренер: Кривенцов Валерій.


«Зірка» U-21: 74. Медведєв Марк, 95. Куцев Євген (к/к), 68. Сираш Микола, 52. Дудка Денис, 9. Маліновський Назар (39. Мачелюк Артем, 90), 13. Лачинов Хаджи-Мурад (65. Кутулупенко Сергій, 75), 24. Авер’янов Максим, 94. Зейналов Олександр (58. Максимець Сергій, 46), 14. Ходаковський Микита (47. Дорофєєв Микита, 70), 79. Сьомка Артем, 97. Довгий Ярослав (91. Боздаган’ян Михайло, 90). Запасні: 12. Татаренко Максим.


Голи: 1:0, Яловенко Роман (2); 2:0, Яловенко Роман (19); 3:0, Топалов Дмитро (27); 4:0, Кащук Олексій (64); 4:1, Авер’янов Максим (90).


Попередження: Дудка Денис (28), Сьомка Артем (45), Путря Ілля (69), Арабідзе Гіоргі (74), Авер’янов (79).


1158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: