Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/24/vidkrittja-informatsiinogo-tsentru-es-u-kropivnitskomu.htm
новини, 24 лютого 2018

Відкриття Інформаційного центру ЄС у Кропивницькому

Євро-інфо (“ЄС і”) – інформаційний центр Європейського Союзу, - буде створений на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Відкриття Центру відбудеться
у понеділок, 5-го березня і розпочнеться о 12.00 на шостому поверсі (аудиторія 601) семиповерхового корпусу Педагогічного університету (це поверх факультету іноземних мов, з першого поверху корпусу на шостий ходить ліфт).



Після відкриття Центру відбудеться презентація для всіх бажаючих студентів та молоді міста Кропивницького з актуальних питань взаємодії Україна-ЄС. Номер аудиторії, в якій відбудеться презентація, повідомимо додатково (орієнтовно - на другому поверсі цього ж корпусу).



Інформаційні центри ЄС розповсюджують інформацію про ЄС та його політику, надаючи допомогу університетам та науково-дослідницьким центрам у навчанні студентів та дослідницьких роботах щодо європейської інтеграції, а також сприяння участі студентів у дебатах з європейських питань.



Запрошуємо на відкриття інформаційного центр Європейського Союзу журналістів, студентів, школярів старших класів. Деталі - у події на Фейсбуці

1319Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: