Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/v-ustinivtsi-shukachiv-roboti-zaproshuvali-do-lav-natspolitsii.htm
новини, 23 лютого 2018

В Устинівці шукачів роботи запрошували до лав Нацполіції


Нещодавно в Устинівському районному центрі зайнятостідля демобілізованих військовослужбовців та учасників антитерористичної операції відбувся День інформації.


Змістовими елементами заходу стали різнопланові інформаційно-консультаційні заходи. Зокрема, за участі представників Головного управління Національної поліції України в області пройшов семінар для військовослужбовців та учасників АТО, аза участі фахівців Устинівської центральної районної бібліотеки для дорослих - інформаційний семінар «Як розпочати власний бізнес» - повідомляє А. Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості.


Метою даних заходів було визначено надання інформації про послуги служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку праці,та перспективи розвитку  підприємництва в районі.


Фахівці районного центру зайнятості акцентувалиувагу присутніх на спектрі соціальних послуг, які служба зайнятості надає зазначеній категорії клієнтів, а саме: підбір підходящої роботи, залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру,підвищення конкурентоспроможності шляхом професійної підготовки та перепідготовки, у тому числі в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Перший інспектор сектору забезпечення Долинського відділу поліції Микола Погорєлов розповів учасникам про роботу нової поліції, зміни, які відбулися на етапі реформування, інноваційні підходи у її діяльності, переваги професії поліцейського, наголосивши на тому, що однією з позитивних сторін професії є відчуття власної гідності і гордості за те, що на твоїх плечах лежить відповідальність за життя оточуючих і порядок у країні.


Співробітник поліції поінформував про наявні актуальні вакансії:

·  поліцейський ізолятора тимчасового тримання;

·  поліцейський сектору реагування патрульної поліції;

·  поліцейський з логістики;


Учасники семінару переглянули презентаційні відеоматеріали щодо проходження служби вНаціональній поліції, а наприкінці заходу ставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.


Під час семінару«Як розпочати власний бізнес», мова йшла про сутність самостійної зайнятості, кроки й дії, які варто здійснити для започаткування власного бізнесу, а також можливості служби зайнятості щодо сприяння у організації власної справи.


Фахівці районної бібліотеки підготували збірку книг під гаслом «Хто в домі господар?». Розповіли  про можливість перетворити селянське присадибне господарство  у підприємницьку структуру.Ознайомили про безкоштовні послуги,які усі охочі можуть отримати в бібліотеці.


Уформаті Дня інформації працювали консультпункти з юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.


За результатами вказаних заходів усі учасники семінару з орієнтації на організацію власної справи були запрошені стати користувачами бібліотеки, а декілька осіб зацікавились вакансіями Нацполіції.



911Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: