Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/v-oleksandrii-vidbuvsja-pershii-festival-bardivskoi-pisni.htm
новини, 23 лютого 2018

В Олександрії відбувся перший Фестиваль бардівської пісні


Фестиваль бардівської пісні вперше відбувся в Олександрійській бібліотеці для юнацтва 21 лютого. Цього вечора чимало любителів музики зібралися навколо уявного "багаття", щоб послухати відомі авторські композиції у виконанні місцевих бардів.


Зусиллями організаторів приміщення бібліотеки перетворилося на справжню лісову галявину з палаткою, умовним вогнищем та романтичною атмосферою, передають кореспонденти "Олександрійських новин".


Для всіх присутніх бібліотекарі провели екскурс в історію виникнення феномену авторської пісні, коротко розповіли про визначних бардів минулого та сучасності. Невдовзі приміщення бібліотеки заполонили звуки гітари та відомі композиції у виконанні чотирьох бардів з Олександрії.  


Як і годиться під час зустрічей навколо "багаття", зовсім скоро рядки всім знайомих пісень Володимира Висоцького, Булата Окуджави, Олександра Галича, Вероніки Доліною та інших почали підспівувати й слухачі. А наприкінці заходу виконавців ще довго не відпускали зі "сцени", декілька разів викликаючи їх на біс.


Перший в місті фестиваль авторської пісні відбувся в рамках реалізації проекту "ДоброДій", підтриманий Міжнародною організацією з міграції, і дозволив олександрійцям познайомитися зі справжніми місцевими бардами.



Фото: "Олександрійські новини"


1681Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: