Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/u-znam-jantsi-vidkrito-memorialnu-doshku-na-chest-zagiblogo-dmitra-kislichenka.htm
новини, 23 лютого 2018

У Знам’янці відкрито меморіальну дошку на честь загиблого Дмитра Кісліченка


На території виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знам’янка» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь Героя АТО – знам’янчанина Дмитра Валерійовича Кісліченка - повідомляє Наша  Знам’янщина .


“Вшaнувaння пaм’ятi людей, якi вiддaли свoє життя зa нaшу держaву, – це нaш святий oбoв’язoк. I сьoгoднi вiдкриття мемoрiaльнoї дoшки нaшoму землякoвi, герoєвi Дмитру Кісліченку, це щирa дaнь спрaвжньoму пaтрioту, який сaмoвiддaнo вступив дo ряду зaхисникiв свoєї країни, боровся за її суверенітет та цілісність і віддав життя за мир та спокій на рідній землі”, – підкреслила секретар міської ради Наталія Клименко.


Почесну місію відкриття меморіальної дошки Дмитру Кісліченку виконали голова профкому виробничого підрозділу “Локомотивне депо Знам’янка” В.Хохлов та головний інженер виробничого підрозділу “Локомотивне депо Знам’янка” В. Філоновський.


Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблого Героя.


Меморіальна дошка буде нагадувати наступним поколінням про Дмитра, а пам’ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей.


1451Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: