Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/starshoklasniki-znam-janki-zavitali-do-kiivskogo-universitetu-kulturi-i-mistetstv.htm
новини, 23 лютого 2018

Старшокласники Знам’янки завітали до Київського університету культури і мистецтв


Нещодавно одинадцятикласники НВК «Знам`янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» були гостями Київського національного університету культури і мистецтв, де вони мали змогу детально ознайомитися з діяльністю даного закладу вищої освіти - повідомляє "Наша Знам"янщина". 


Майбутні випускники відвідали факультети журналістики й міжнародних відносин, кіно і телебачення, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, режисури і шоу-бізнесу, хореографічного мистецтва, культурології, музичного мистецтва, економіки, права та інформаційних технологій, поспілкувалися в невимушеній атмосфері зі студентами, викладачами, а також з ректором університету М. М. Поплавським.


23


24


25


Усі бажаючі могли відчути себе в ролі студента та навіть «зірки». Особливо ж молодим людям на порозі самостійного вибору свого майбутнього запам’яталися слова легендарного ректора про те, що кожен з них – творець власного успіху.


26


1629Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: