Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/patrulni-prodovzhujut-provoditi-zustrichi-zi-studentskoju-moloddju-kropivnitskogo.htm
новини, 23 лютого 2018

Патрульні продовжують проводити зустрічі зі студентською молоддю Кропивницького



Працівники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області продовжують поглиблювати професійну співпрацю із колегами із сектору ювенальної превенції Кропивницького ВП ГУНП в Кіровоградській області.


Так, 21 лютого, правоохоронці провели спільний захід – завітали до гуртожитку, в якому проживають студенти Кропивницького інженерного коледжу центральноукраїнського національного технічного університету. Поліцейські провели з молоддю профілактичну бесіду щодо недопущення вживання алкогольних та тютюнових виробів в громадських місцях - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Також патрульні провели зустрічі зі студентами, які навчаються у медичних закладах міста. Учора, 21 лютого, зустріч відбулася у Медичному коледжі ім. Мухіна. А вже сьогодні, 22 лютого, патрульні завітали на зустріч із студентами Донецького медичного університету. Спілкувалися на тему «Поліція і громада: способи ефективної взаємодії».


Під час зустрічі розглядалися питання повноважень та компетенцій патрульної поліції. Моделювалися ситуації найпоширеніших правопорушень серед молоді та способів їх уникнення.


Студенти були досить активними під час спілкування із правоохоронцями. Зокрема, їх цікавили питання меж допустимої самооборони у критичних ситуаціях та як організувати місце для паління, щоб не порушувати права інших людей, які не палять.


«Сьогодні ми спілкувалися зі студентами – майбутніми працівниками медичної галузі. Приємно було чути, що для багатьох молодих людей ми, патрульні, є зразком поведінки громадянина. Люди, які в повсякденному житті керуються законами – це ядро громади. Я хочу наголосити, що безпека і комфорт у нашому місті, без перебільшення – це наша спільна відповідальність та праця, пліч-о-пліч громади та поліції», – підсумувала зустріч Оксана Білоброва, інспектор по зв’язкам із громадськістю.


 

1001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: