Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/23/na-znam-janschini-starshoklasniki-obgovorjuvali-perspektivi-rozvitku-novih-profesii.htm
новини, 23 лютого 2018

На Знам’янщині старшокласники обговорювали перспективи розвитку нових професій


Нещодавно фахівці Знам’янського міськрайонного центру зайнятості провели низку профорієнтаційних заходів для учнівської молоді з метою підвищення обізнаності учнів зі світом професій та усвідомленого вибору свого професійного майбутнього - повідомляє Л. Базюк, провідний фахівець з профорієнтації Знам’янського міськрайонного центру зайнятості.


Так, представники служби зайнятості завітали до Петрівського НВК, ОНЗ «Богданівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. І. Г. Ткаченка» і філії«Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Учнівська молодь не тільки отримала вичерпну інформацію про стан ринку праці, популярні професії та спеціальності, а й ознайомилася з інтернет-ресурсами, що сприяють визначенню професійної спрямованості.


Учні старших класів жваво обговорювали нові професії, популярні серед користувачів інтернету, цікавилися умовами навчання на денній та заочній формах у навчальних закладах області, їх перевагами і недоліками, а також значну увагу приділили рівням акредитації навчальних закладів, та умовами вступу до них.


Спільно з провідним фахівцем з профорієнтації Знам’янського міськрайонного центру зайнятості  , старшокласники охоче обговорювали перспективи розвитку нових професій та спеціальностей і розглянули професії, які вже починають зникати.


Також, увагу дітей було акцентовано на інтернет-проекті «Моя кар’єра», за допомогою тестів якого діти мають змогу визначитись зі своєю майбутньою професією чи спеціальністю.



1373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: