Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/lizhkovii-fond-medzakladiv-kropivnitskogo-skladaetsja-z-1000-lizhok.htm
новини, 20 лютого 2018

Ліжковий фонд медзакладів Кропивницького складається з 1000 ліжок


В управлінні охорони здоров'я Міської ради міста Кропивницького підбили підсумки роботи галузі за 2017 рік. Підсумкова колегія відбулась цієї п'ятниці, 16 лютого, у Дитячій міській поліклініці № 1 - повідомляє uozkmr.kr.ua


Про успіхи роботи галузі у 2017 році підсумувала начальник управління охорони здоров'я Оксана Макарук. Вона відзначила, що завдяки проведеній торік роботі, вдалось відкрити нові відділення, яких бракувало для надання якісної допомоги пацієнтам - інсультне та гемодіалізне відділеня, об'єднати два пологових будинків у міський перинатальний центр ІІ рівня та відкрити новий заклад - Міську лікарню № 2 ім. Св. Анни. Загалом протягом року вдалось зберегти ліжковий фонд, що станом на 1 січня 2018 року налічує 1000 ліжок. Нині у лікувальних закладах міста працюють 600 лікарів, в тому числі 37 лікарів – організаторів управління охорони здоров'я, 1 494 середніх медичних працівників.


Цього року управління охорони здоров'я та первинна ланка медичних закладів міста акцентує свою роботу на реалізації медичної реформи. Решта гілок галузі спільно з лікарями первинки і надалі працюватимуть над виконанням планових показників та покращенням показників стану здоров'я населення, підвищенням якості надання медичної допомоги пільговим категоріям.


Основні підсумки роботи кропивницьких лікувально-профілактичних закладів, показники епідемічної та демографічної ситуації в місті можна переглянути у презентації.


972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: