Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/16/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-vshanuvali-uchasnikiv-boiovih-dii-na-teritorii-inshih-derzhav-foto-.htm
новини, 16 лютого 2018

У Кропивницькому рятувальники вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)


Щорічно, 15 лютого, в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня 29 років тому останній солдат радянської армії перетнув афгансько-узбецький кордон та завершилась збройна інтервенція до Республіки Афганістан, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


У цей день ми віддаємо шану відвазі, мужності та патріотизму наших співвітчизників різних поколінь, які свого часу виконували військовий обов’язок у «гарячих точках» світу. 


Сьогодні керівництво та особовий склад Управління ДСНС в області взяв участь у загальноміських заходах за нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав – в обласному центрі відбулась урочиста хода пам’яті за участі ветеранів, керівництва області, представників громадськості, учнівської молоді від площі Героїв Майдану до пам’ятника Воїнам-інтернаціоналістам, де відбувся мітинг та покладання квітів до підніжжя пам’ятника. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців, які загинули на території інших держав. 


         



970Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: