Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/15/u-kropivnitskomu-vidbulas-aktsija-ja-ljublju-svoe-misto-za-foto-.htm
новини, 15 лютого 2018

У Кропивницькому відбулась акція «Я люблю своє місто за…» (ФОТО)


14 лютого (у день всіх закоханих), у Кропивницькому відбулася Всеукраїнська акція "Я люблю своє місто ЗА..." Регіональна команда Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ВГО "Інститут Республіка" (Вікторія Демчик, Ольга Ємець, Олеся Міронова та Анатолій Стоян) у партнерстві з регіональними представниками ГО "Центр UA" дізнавалися думку громадян, за що саме вони люблять своє місто, і що вони хотіли б змінити на краще. 


А також знайомили містян із новим інструментом комунікації з владою та вирішенням проблем – публічними консультаціями та газетою "Наші вісті". Громадян цікавило, як працюватиме інструмент "Ваша думка", і як можна долучитися до обговорення питань, які будуть виноситися на публічні консультації. За що ж люблять Кропивницький громадяни? За вишукану архітектуру, хореографічні та театральні здобутки, вищі навчальні заклади, затишок, гарних дівчат тощо. Були й такі, які його люблять за те, що в ньому знайшли своє кохання!


За результатами акції, лист із загальною думкою громадян, про те, за що вони люблять своє місто, було передано для ознайомлення в приймальну міського голови.


Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка». 


Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


1436Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: