Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/15/-troleibus-kohannja-pokatav-mistom-zakohanih-iz-kropivnitskogo.htm
новини, 15 лютого 2018

«Тролейбус кохання» покатав містом закоханих із Кропивницького (ФОТО)



14 лютого закохані святкують День Святого Валентина. У цей день вони дарують один одному валентинки, романтичні подарунки та святковий настрій.


До створення святкого настрою у кропивничан долучилися міська рада м. Кропивницького та Кіровоградське обласне відділення Network 100 percentLife. Вони запустили благодійну акцію «Тролейбус кохання». Суть якого полягала в тому, що закохані сідали в спеціально підготовлений тролейбус, у якому на нихз чекала весела шоу-програма та фото на пам’ять для двох.


Вартість одного квитка становила 30 грн.


«Я втомилася від того, шо кожного року одне й те ж саме в цей день. Тому я шукала щось цікаве, що відбуватиметься у нашому місті. І знайшла оголошення про «Тролейбус кохання». Це – дійсно щось незвичне та цікаве: кульки у салоні, розважальна програма та музика. Думаю, ми обоє запам’ятаємо цю подію надовго», - говорить учасниця акції Тетяна.


Як повідомили організатори, тролейбус провезе закоханих через район Новомиколаївка та повернеться на початкову станцію – біля міської ради. А під час подорожі містом на закоханих чекатиме розважальна програма.


               

1367Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: