Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/31/na-kirovogradschini-sbu-vikrila-dvoh-posadovtsiv-politsii-na-krishuvanni-narkobiznesu.htm
новини, 31 січня 2018

На Кіровоградщині СБУ викрила двох посадовців поліції на «кришуванні» наркобізнесу (ФОТО)


Співробітники Служби безпеки Україниспільно із прокуратурою та підрозділом внутрішньої безпеки Національної поліції викрили працівників керівної ланки поліції одного з міських відділів поліції Кіровоградської області на «кришуванні» збуту наркотиків - повідомляє прес-група УСБУ в Кіровоградській області.


Правоохоронці встановили, що підполковник та майор поліції, погрожуючи кримінальним переслідуванням, примусили місцевого мешканця перепродавати амфетамін та метамфетамін у власних інтересах «кінцевому споживачу». Зловмисники гарантували чоловікові «роботу під їх дахом» за щомісячну винагороду у десять тисяч гривень. Оперативники спецслужби задокументували три факти отримання грошей посадовцями.


Співробітники СБ України затримали обох поліцейських в громадському місці після отримання чергової «данини».


Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили в одного із фігурантів справи речовини схожі на наркотичні, які направлено на експертизу.


У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.


                     


2626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: