Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/31/futbolist-anton-bratkov-duzhe-hotilosja-sprobuvati-sebe-v-upl.htm
новини, 31 січня 2018

Футболіст Антон Братков: Дуже хотілося спробувати себе в УПЛ


Новачок кропивницької “Зірки” Антон Братков розповів про свій перехід до клубу УПЛ - повідомляє Спортивна Кіровоградщина.


“Я сам з Кропивницького, тому вирішив повернутися додому. До того ж, команда грає у Прем’єр-лізі, а мені скоро буде 25, – розповідає гравець про причини свого переходу до “Зірки”. – Дуже хотілося спробувати себе в УПЛ. Тому і перейшов сюди. Були варіанти виїхати за кордон, але контракту не пропонували. Потрібно було їхати на перегляд, тому я вирішив, що залишуся в “Зірці”, оскільки і керівництво, і тренер цікавилися мною. Так, я знав, що у Кропивницькому є невеликі фінансові проблеми. Але вони вирішуються. Тому сподіваюся, що все буде добре”.


“Роман Монарьов вимогливий тренер, – розповідає Братков. – Знає, чого хоче. Зараз у роботі акцентується увага на контролі м’яча, на виході з оборони, компактній грі. На зборах у всіх командах йде ротація, відпрацювання схем, використовуються різні поєднання гравців. Думаю, ближче до першої офіційної гри буде більше награватися основний склад. На сто відсотків до сезону ми ще точно не Bratkovготові, але працюємо над цим. Та, в принципі, і часу особливо не було: не так-то й давно команда зібралася”.


“Мені дуже подобалося в “Десні”. В Чернігові дуже хороший, вимогливий тренер. Але я вже вирішив для себе, що цього року я спробую себе в УПЛ”.


“Це футбол. Десь не пощастило, десь допускали помилки, які не давали нам набирати очки. Але, думаю, друга частина сезону для “Десни” буде більш вдалою і вона зможе вийти в УПЛ цього року”.


Нагадаємо, що після першої частини сезону “Зірка” йде на дев’ятому місці. Наступний офіційний матч кропивничани проведуть 18 лютого на своєму полі проти “Маріуполя”.



1889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: