Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/11/u-svitlovodsku-narjad-politsii-ohoroni-spiimav-cholovika-na-kradizhtsi-telefonnogo-kabelju.htm
новини, 11 січня 2018

У Світловодську наряд поліції охорони спіймав чоловіка на крадіжці телефонного кабелю


Злодій намагався сховатися від поліцейських у комірчині підвального приміщення, де пошкодив дріт.


Напередодні близько 19.00 наряд поліції охорони у місті Світловодську отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в підвалі багатоповерхівки, розташованої в одному зі спальних районів міста.


Прибувши за адресою спрацювання, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію та підвальне приміщення. У ньому виявили пошкоджений телефонний кабель, а неподалік у комірчині помітили чоловіка, що намагався сховатися від правоохоронців.


Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд невідомого, у якого під курткою виявили скручений кабель довжиною близько десяти метрів, а в кишені – предмет, схожий на ніж.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився 35-річний місцевий житель.


За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.


827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: