Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/11/na-garjachu-liniju-do-sergija-kuzmenka-protjagom-godini-zvernulisja-desjat-zajavnikiv.htm
новини, 11 січня 2018

На "гарячу лінію" до Сергія Кузьменка протягом години звернулися десять заявників



Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко особисто відповідав на телефонні дзвінки жителів Кіровоградщини. Протягом години на "гарячу лінію" звернулися десять жителів області, більшість – з Олександрії. Посприяти у вирішенні проблем керівника облдержадміністрації просили і заявники з обласного центру та з Голованівського району - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Питання, з якими телефонували на "гарячу лінію", – різнопланові, стосувалися галузі охорони здоров'я, комунальної сфери, інфраструктури, безпеки. "Проблеми, з якими звертаються люди, такі ж, з якими телефонували і в 2017 році. Жителів Кіровоградщини цікавить все, що стосується здоров'я і добробуту їхніх родин або житла, в якому вони проживають", – зауважив Сергій Кузьменко.


Зокрема, жителька Олександрії поскаржилася, що в міській дитячій поліклініці немає травматолога, тому пацієнти мусять їхати в інші населені пункти, щоб проконсультуватися чи отримати необхідну довідку. Голова облдержадміністрації поспілкувався з директором профільного департаменту ОДА і доручив вирішити проблему. Як варіант – тимчасово консультувати дітей зможе "дорослий" травматолог. Ще одна заявниця поросила матеріальної допомоги на лікування. Переговоривши із жінкою, Сергій Кузьменко зазначив, що невдовзі їй зателефонують для вирішення проблеми. "У межах можливостей, які в нас є, ми допомагаємо таким людям", – зауважив голова облдержадміністрації.


Інші питання стосувалися ремонту доріг, покращення якості телефонного зв’язку, забезпечення правопорядку в населеному пункті. "Це робочі питання, якими потрібно займатися. Тому я під час "гарячої лінії" зателефонував керівнику Нацполіції в області, керівникам міст, жителі яких скаржилися, та іншим посадовцям і наголосив на необхідності негайно відреагувати на зазначені проблеми", – підкреслив керівник облдержадміністрації.


1160Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: