Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/09/z-nagodi-74-i-richnitsi-vizvolennja-mista-vid-fashistskoi-okupatsii-u-kropivnitskomu-vidbuvsja-miting-foto-.htm
новини, 9 січня 2018

З нагоди 74-ї річниці визволення міста від фашистської окупації у Кропивницькому відбувся мітинг (ФОТО)


8 січня у м. Кропивницький на меморіальному комплексі «Фортечні вали» відбувся урочистий мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


В урочистостях взяли участь керівництво області й міста, представники ветеранської організації, місцеві жителі та учнівська молодь, представники силових структур області. До участі в заході долучилось керівництво Управління ДСНС України у Кіровоградській області. 


Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше місто від ворога у роки Другої світової війни та вшанували світлу пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. Наприкінці заходу відбулась церемонія покладання квітів до пам'ятників „Вічний вогонь”, „Багнет”, „Жертвам фашизму” та на Алеї загиблим в АТО.


   



1550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: