Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/09/jak-kropivnichani-rizdvo-z-patrulnimi-svjatkuvali-foto-.htm
новини, 9 січня 2018

Як кропивничани Різдво з патрульними святкували (ФОТО)


 

7 січня, в центрі Кропивницького, було по-різдвяному тепло і весело. Кропивницький став одним із 1️⃣️4️⃣️ міст в Україні, в якому цього дня пройшла акція «Різдво з патрульними» - повідомляє у фейсбуці Патрульна поліція Кіровоградської області


Декілька патрульних екіпажів влаштували для маленьких кропивничан справжнє свято з подарунками, несподіваними сюрпризами і, звичайно, солодощами.


На захід завітали близько 5️⃣️0️⃣️0️⃣️ мешканців та гостей міста.


Інспектори патрульної поліції спілкувалися з малечою та їх батьками - в ігровій формі розповідали учасникам заходу про правила дорожнього руху, а потім брали їх з собою у автопатрулювання центральною площею. Діти від такої уваги патрульних були в захваті.


«Такі поїздки з патрульними краще за сто атракціонів. Це найкраще Різдво у світі», - зізнавалися діти.


Не лише патрульні дарували свято. Приємною несподіванкою для самих поліціянтів став виступ маленьких колядників, які привітали всіх учасників заходу із Різдвом Христовим та заспівали кілька колядок.


Щирі дитячі посмішки, веселий настрій, тепло і любов – стали найкращими подарунками для патрульних в цей святковий день.


Управління патрульної поліції Кіровоградської області вітає мешканців та гостей міста з Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя теплом, радістю та благополуччям.

991Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: