Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/05/golovnii-rjatuvalnik-kirovogradschini-za-50-tisjach-pridbav-nedobudovu-ta-zemlju-poruch-z-diljankami-rodichiv.htm
новини, 5 січня 2018

Головний рятувальник Кіровоградщини за 50 тисяч придбав недобудову та землю поруч з ділянками родичів


Під Новий рік начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк став власником 49% об’єкту незавершеного будівництва площею 192,9 квадратних метрів та однієї з земельних ділянок, на 295 «квадратів», на якій стоїть забудова. Відповідну інформацію головний рятувальник області оприлюднив учора як повідомлення про суттєві зміни в майновому стані - повідомляє prozoro.in.ua


Відповідно до даних Державного реєстру речових прав на нерухоме майно новопридбане нерухоме майно є незавершеним будівництвом житлового будинку з трьома квартирами та підвалом. Відсоток готовності об’єкта становить 16%.


 


Коштували обидві покупки значно нижче їхньої ринкової вартості – 34 тисячі 299 гривень за будинок та 8 тисяч 844 гривні за землю. Цікаво, що у власності Миронюка є гараж, вартість якого на дату набуття була вдвічі вищою за передноворічні покупки рятувальника.

 


Сусідні земельні ділянки, біля яких і розміщена вищезгадана забудова, належать матері начальника управління Надії Миронюк та сестрі Віті Рябко.


Дані щодо прибутків родини Віталія Миронюка за 2017 рік наразі відсутні на сайті НАЗК, однак судячи з декларації посадовця за 2016-й, а саме загальної суми доходів і заощаджень що перевищували 1,6 мільйона гривень, передноворічні придбання не надто сильно вдарили по кишені начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Та й дохід у 800 тисяч гривень, який отримав рятувальник за продаж власного авто у вересні 2017-го року, дозволяє з упевненістю говорити про фінансову спроможність родини добудувати придбане незавершене будівництво.


фото - img.20minut.ua

1457Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: