Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/19/politsija-ohoroni-spiimala-dvoh-zlodiiv-na-kradizhtsi-telefonnogo-kabelju.htm
новини, 19 грудня 2017

Поліція охорони спіймала двох злодіїв на крадіжці телефонного кабелю


Ними виявилися громадяни, які вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.


Напередодні близько 9-ої ранку наряд поліції охорони у місті Світловодську отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в підвалі однієї з багатоповерхівок.


Негайно виїхавши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію. Біля одного з під’їздів помітили відкриті вхідні двері до підвального приміщення, а неподалік – двох громадян, що саме різали телефонний кабель.


Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд чоловіків і виявили у них кусачки.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи порушників встановили. У спробі крадіжки 120 метрів телефонного кабелю поліцейські викрили двох жителів Світловодська, 26 та 39 років.


За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.


702Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: