Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/12/v-odnomu-z-sil-novomirgorodskogo-raionu-v-cholovika-vijavili-zbroju-z-oznakami-kustarnogo-mehanizmu-foto-.htm
новини, 12 вересня 2017

В одному з сіл Новомиргородського району в чоловіка виявили зброю з ознаками кустарного механізму (ФОТО)


Поліцейські виявили у чоловіка зброю з ознаками кустарного механізму. Нині працівники поліції у рамках розпочатого за цим фактом кримінального провадження з’ясовують усі обставини події.


У ході профілактичних заходів щодо виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, поліцейські в одному з сіл Новомиргородського району провели огляд домоволодіння за згодою місцевого жителя. У результаті виявили предмет, схожий на мисливську рушницю марки ІЖ-12, калібру 16, номер на стволах якої не збігається з номерами на цівці та ударному механізмі і нанесений кустарним способом.


Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. У даний час проводяться слідчі дії, повідомляє Новомиргородське відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області.


1381Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: