Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/12/v-kropivnitskomu-vidkrili-vidremontovane-primischennja-miskogo-pologovogo-budinku-foto-.htm
новини, 12 вересня 2017

В Кропивницькому відкрили відремонтоване приміщення Міського пологового будинку (ФОТО)


Сьогодні в Кропивницькому урочисто відкрили відремонтоване приміщення Міського пологового будинку (перинаталього центру II рівня), що розташований в мікрорайоні Новомиколаївка. 

 

Свого часу виникало багато суперечок стосовно об’єднання цього пологового будинку з пологовим будинком № 2 імені Святої Анни. Об’єднання відбулося і сьогодні можна побачити результат: капітально відремонтоване приміщення, закуплено нові меблі та медичну апаратуру.  


Під час урочистостей міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив головному лікарю Людмилі Романів сертифікат на придбання дитячого рентген апарату, вартістю 1 млн 150 тис грн. 


Після того, як традиційна червона стрічка була перерізана, присутніх запросили на екскурсію пологовим будинком.


Після екскурсії Олександр Чорноіваненко, голова Кіровоградської обласної ради зауважив, що міська влада рухається в правильному напрямку, адже дбати про здоров’я людей – важлива і потрібна справа. 


Костянтин Яриніч, народний депутат поздоровив присутніх з черговим досягненням на шляху до основної мети – розвитку медичної галузі в регіоні:


«Я пам’ятаю, скільки було питань щодо об’єднання пологових будинків. Я знаю, скільки можливостей доклала міська влада до цієї справи. Я особисто зустрічався з колективами двох пологових будинків. А сьогодні розумію, що ми все зробили правильно, бо нині об’єдналися два потужних колективи в одному чудовому приміщенні. І це влада зробила не для себе, а для всіх жителів нашого міста, бо тут починається життя. Я згадую ті часи, коли тут народжувалися мої діти, пам’ятаю, як це було і в яких умовах. Пам’ятаю ті переживання, з якими ми сюди приходили, бо професійність ніколи не викликала сумніву, а от умови, в яких знаходилася породілля, можливості апаратури, викликали побоювання. Сьогодні ми все сумістили – і професійність, і прекрасні палати, і оснащення. У нас все ще попереду. Ніхто не зупиняється на досягнутому, нам є куди рухатися далі. Це стосується не тільки відкриття інсультного і гемодіалізного центрів, це стосується осучаснення і цього лікувального закладу в тому числі. Бажаю, щоб тут народжувалися здорові дітки, щоб батьки були щасливі від того, що народжують саме тут, щоб персонал насолоджувався умовами, в яких працює. Це достойний храм здоров’я. Робота проведена колосальна, результат шикарний. Всіх поздоровляю і бажаю всім здоров’я».


На завершення урочистостей Вадим Гуцул, керівник обласного управління юстиції вручив батькам трьох новонароджених дітей документи та подарунки. До привітань приєднався і Костянтин Яриніч, він побажав батькам та малюкам міцного здоров’я, терпіння та світлого майбутнього. 


Більше фото дивіться тут. 

  


1349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: