Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/u-zhitelja-petrivskogo-raionu-vijavili-kilogram-konopli-foto-.htm
новини, 20 березня 2017

У жителя Петрівського району виявили кілограм коноплі (ФОТО)


У раніше судимого за наркозлочини чоловіка поліцейські виявили близько кілограма коноплі. Нарковмісні рослини житель одного з сіл Петрівського району зберігав на території домоволодіння та у будинку. Не зупинило чоловіка навіть те, що його вже було засуджено за подібне кримінальне правопорушення і у даний час він перебуває на іспитовому терміні.


«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки та у ході проведення санкціонованого обшуку помешкання жителя населеного пункту працівники поліції виявили подрібнену речовину, схожу на коноплю. За попередніми даними, вага наркотичного засобу складає близько 1 кілограма.




Нарковмісні рослини чоловік зберігав під ліжком у будинку, а також у декількох вуликах, які знаходяться на території подвір’я домоволодіння. Вилучену речовину направлено на дослідження», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.


Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до 3 років позбавлення волі. Розслідування триває, повідомляє Петрівське відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.


   


1043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: