Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/u-novgorodtsi-rjatuvalniki-pokazali-shkoljaram-jak-pravilno-odjagaetsja-boiovii-odjag-foto-.htm
новини, 20 березня 2017

У Новгородці рятувальники показали школярам, як правильно одягається бойовий одяг (ФОТО)


17 березня рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели для школярів Новгородківського навчально-виховного комплексу ім. П.Ф. Козуля навчально-пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».


Під час заходу школярі мали змогу переглянути виступи чергового караулу державної пожежно-рятувальної частини, роздивитись пожежно-рятувальну техніку, ознайомитися із зразками друкованої продукції, стати учасниками конкурсно-розважальної програми та отримати призи.


Розпочався захід з демонстрації роботи по евакуації «потерпілого», який начебто втратив свідомість від отруєння чадним димом, потім діти побачили, як працює ручний ствол. 


Найбільше пожвавлення серед дітлахів викликали конкурси, першим з яких було змагання «Бойовка». Справжній рятувальник показав дітям, як правильно одягається бойовий одяг, а далі школярі вже самі уявляли себе рятувальниками, які поспішають на виклик та швидко надягають бойовку.


Наступний конкурс називається «Влуч у ціль». Учасники повинні збити пляшку з водою, розмотавши при цьому рукав. А далі на дітей очікувало випробування під назвою «Протигаз» – змагання у швидкості та правильності одягання засобу захисту органів дихання. 


Насичена програма надзвичайно сподобалась школярам, то ж вони запросили рятувальників знову і знову приїздити та влаштовувати незабутнє свято, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


     


1251Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: