Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-ekoforum.htm
новини, 20 березня 2017

У Кропивницькому відбудеться екофорум


24 березня о 14:00 у кабінеті 426 Кіровоградської міської ради відбудеться обласний етап «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку», організований ГО “Let’s do it, Ukraine”.


Завітавши на форум кожен з учасників отримає можливість:


- долучитись до найбільшого соціального-екологічного проекту країни, 


- дізнатись багато нового щодо волонтерської діяльності, можливостей реалізації себе у громадському секторі, 


- знайти нові шляхи вирішення проблем екології, 


- побачити одним з перших презентацію проектів ГО “Let’s do it, Ukraine” на 2017 рік: мобільного додатку, акції "Зробимо Україну чистою разом", фестивалю "ЧистоFest" і почути як можна долучитись до них.


Форум проходитиме за участі представників державних структур, президента ГО “Let’s do it, Ukraine”, молодіжних лідерів Кіровоградщини, представників громадських організацій, районних координаторів та волонтерів громадської організації "Let's do it, Ukraine", лідерів учнівського і студентського самоврядування, представників ЗМІ. 


Запрошуються активісти, представники громадських організацій, небайдужі громадяни нашого міста, які бажають долучитись до наймасштабнішого соціально-екологічного руху країни. 


"Наразі важливо прибрати те, що вже засмічено навколо нас і ми дійсно віримо, що спільними зусиллями влади і громади це можна зробити якнайшвидше. Але наша головна мета привчити себе і оточуючих зберігати чистоту свого простору і думок. Будемо раді побачити усіх небайдужих на нашому форумі!" - коментує обласний координатор ГО “Let’s do it, Ukraine" Євгенія Ткаченко. 


Довідка: З метою поліпшення екологічної ситуації  України,  розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’sdoit, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’sDoIt! World» під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко за підтримки громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Зробимо Україну чистою разом!», яка відбудеться 29 квітня 2017 року з 10:00 по всій території України. 


В рамках акції буде проведено проекти:«Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.


Громадська організація “Let’sdoit, Ukraine” - учасник загальносвітового руху  “Let’sDoIt! World”, що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.


В акції беруть участь громадяни України, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки та лідери громадської думки. У 2016 р. до акції долучилось близько 700 000 учасників в 24 областях на 5000 локаціях. У 2017 році ГО “Let’sdoit, Ukraine” запланували понад 1 000 000 учасників та 5 000 локацій по всій території країни.


Контактна особа: Обласний координатор ГО «Let’sdoit, Ukraine» - Євгенія Ткаченко +38(095) 31 85 129, +38(097) 001 25 07.


1242Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: