Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/podatkova-prosit-povidomljati-pro-zarplatu-v-konverti-.htm
новини, 20 березня 2017

Податкова просить повідомляти про зарплату «в конверті»


Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області акцентуютує увагу платників на тому, що нелегальна заробітна плата послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів. Окрім того, отримуючи зарплату «у конверті» працівник виявляється повністю беззахисним перед роботодавцем, повідомляє Кропивницька ОДПІ.


Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати зарплату «в конвертах» позбавляє їх соціального захисту. Адже пенсію вони матимуть тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати. Неоформлений офіційно працівник ризикує залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії та здійсненні перерахунків пенсій у подальшому.


Так, легалізація заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості на сьогодні є одним з найпріоритетніших напрямів роботи державних службовців.


Про факти порушення роботодавцем трудового законодавства в частині оплати праці, використання праці нелегалів та виплати заробітної плати «в конвертах» тощо, якщо Вам стали відомі факти порушення трудового законодавства, Ви можете звернутися в Центр обслуговуванні платників Кропивницької ОДПІ за адресою: м. Кропивницький вул. Глинки, буд. 2.


Графік роботи Центру обслуговування платників Кропивницької ОДПІ: : понеділок - четвер з 9:00 до 18:15, п’ятниця з 9:00 до 17:00, субота з 9:00  до 13:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

       

       


1276Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: