Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/kropivnitska-zirka-u-19-provela-tovariskii-match-z-rovesnikami-z-oleksandrii-.htm
новини, 20 березня 2017

Кропивницька «Зірка» U-19 провела товариський матч з ровесниками з «Олександрії»


Кропивницька «Зірка» U-19 знаходиться на завершальному етапі підготовки до весняної частини чемпіонату України в своїй віковій категорії. Підопічні Руслана Бідненка провели товариський матч з ровесниками з «Олександрії». У цьому поєдинку наші футболісти поступились супернику з рахунком 0:3, хоча рахунок не зовсім відповідає ходу гри.


Варто відзначити, що в цьому протистоянні не грала головна ударна сила кропивничан, форвард Артем Лев. Відтак у першому таймі гості хоч і володіли помітною перевагою, та забити ніяк не могли. Зокрема, тричі гравці «Зірки» пробивали впритул, та м’яч уперто не летів у ціль. Наставник нашої команди Руслан Бідненко зазначив, що забити не вдавалось через те, що його підопічні не завжди приймали правильні рішення в завершальній фазі атак і багато метушилися. Та й гра з боку олександрійців виглядала досить жорсткою, проте картками і штрафними арбітр господарів не карав. Наприкінці ж першої сорокап’ятихвилинки вилучення заробив Євген Куцев.


На початку другого тайму «Олександрія» забила у ворота Марка Медведєва. Після передачі до лінії штрафного майданчика та помилки Кирила Павлюка кропивничани пропустили – 1:0. У відповідь, підопічні Руслана Бідненка не використали доволі хорошу можливість зрівняти рахунок. Та Михайло Боздаган’ян з вигідної позиції не забив. А от олександрійці відправили м’яч у сітку воріт ще раз. Знову ж таки пройшла ідентична атака з боку господарів – 2:0. Незабаром, «Олександрія» забила й утретє.


Загалом, після поєдинку Руслан Бідненко відзначив, що гра була доволі грубою. Добре, що ніхто не травмувався. У цілому підопічні нашого тренера виконали установку на гру – багато атакували й пресингували. Шкода, що за відсутності Артема Лева не забили.


ФК «Олександрія» U-19 – «Зірка» U-19 (Кропивницький) – 3:0 (0:0).


«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк, 51. Куцев Євген (к/к) (б/н. Хоменко Іван, 46), 63. Павлюк Кирило, б/н. Ходорченко Микита, 39. Мачелюк Артем, 70. Клочан Владислав, 97. Дністрянський Олександр (37. Касімов Дмитро, 60), б/н. Крутін Максим (49. Хруленко Олександр, 60), 45. Замуренко Павло (90, Прадунець Вадим, 75), б/н. Білоус Сергій (б/н. Лопушенко Ігор, 75), 79. Боздаган’ян Михайло. Старший тренер: Бідненко Руслан.


1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: