Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/kabmin-zminiv-rozrahunok-za-opalennja-dlja-budinkiv-bez-lichilnikiv.htm
новини, 20 березня 2017

Кабмін змінив розрахунок за опалення для будинків без лічильників


Кабінет міністрів затвердив формулу розрахунку оплати за теплопостачання для будинків без лічильників, повідомляє biz.nv.ua.


Кабінет міністрів України затвердив формулу розрахунку оплати за теплопостачання для споживачів, у яких відсутні квартирні або будинкові прилади обліку теплової енергії.


Відповідне рішення закріплене постановою уряду України №156 від 16 березня 2017 року.


Відзначається, що зміни, внесені цією постановою, забезпечать об'єктивні умови нарахування споживачам без лічильників оплати за послугу теплопостачання в залежності від температури зовнішнього повітря та фактичного періоду надання послуги.


"Рішення прийнято, щоб уникнути неоднозначного трактування норм підприємствами-виробниками або виконавцями послуг з централізованого опалення, що призводить до невідповідності нарахованої плати змін температури зовнішнього повітря протягом місяця", – йдеться в поясненні до документа.


Передбачається забезпечення справедливого перерозподілу плати між місяцями опалювального сезону (теплий місяць – менша сума, холодний місяць – більше сума).


1678Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: