Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/17/u-svitlovodsku-spivmeshkanka-vdarila-cholovika-nozhem-u-grudi-foto-.htm
новини, 17 березня 2017

У Світловодську співмешканка вдарила чоловіка ножем у груди (ФОТО)


У місті Світловодськ застілля цивільного подружжя ледь не закінчилося трагедією. За попередніми даними, тяжких тілесних ушкоджень чоловіку завдала співмешканка.


Вранці 16 березня повідомлення про подію надійшло до Світловодського відділу поліції з районної лікарні, куди було доправлено 41-річного потерпілого.


«Правоохоронці з’ясували, що чоловік проживав спільно зі співмешканкою. Ще з вечора вони розпивали алкогольні напої, а згодом – пізно вночі почали сваритися. Жінка взяла кухонного ножа та вдарила ним чоловіка в область грудної клітини», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


1188Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: