Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/17/u-kropivnitskomu-obgovorjuvatimut-rekomendatsii-do-miskoi-programi-pidtrimki-uchasnikiv-ato.htm
новини, 17 березня 2017

У Кропивницькому обговорюватимуть рекомендації до міської програми підтримки учасників АТО


20 березня о 14:00 в приміщенні міської ради Кропивницького (кім. 215) відбудеться круглий стіл щодо обговорення шляхів співпраці учасників бойових дій з органами місцевого самоврядування та представлення напрацьованих рекомендацій до міської Комплексної програми підтримки учасників АТО.


Учасники заходу:учасники АТО, військовослужбовці, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, засобів масової інформації, волонтери, громадські активісти.


Під час обговорення будуть представлені результати комплексного дослідження «Соціально-економічне становище родин демобілізованих учасників АТО, які проживають в м. Кропивницький Кіровоградської області» та інформація про виконання міської Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей -мешканців міста за 2016 рік.


Співорганізатори заходу: громадська організація «Спільна дія» та відділ соціальної підтримки населення міської ради Кропивницького.


Круглий стіл проводитися за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках реалізації проекту, спрямованого на залучення учасників АТО до формування міських програм соціалізації та адаптації.


1448Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: