Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/17/protjagom-dvoh-misjatsiv-do-mistsevih-bjudzhetiv-nadiishlo-38-6-mln-grn-edinogo-podatku.htm
новини, 17 березня 2017

Протягом двох місяців до місцевих бюджетів надійшло 38,6 млн грн єдиного податку


Протягом двох місяців 2017 року від платників Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, які застосовують спрощену систему оподаткування до місцевих бюджетів надійшло 38,6млн.грн. єдиного податку, що на 11,7млн.грн. більше ніж надходження аналогічного періоду минулого року, повідомляє Кропивницька ОДПІ.


Юридичні особи – платники єдиного податку перерахували до місцевих бюджетів – 6,6млн.грн., що на 1,0млн.грн. більше, ніж за 2016 рік, фізичні особи – підприємці забезпечили надходження по єдиному податку на суму  - 26,0млн.грн., що на 8,1млн.грн. більше ніж торік, юридичні особи - платники єдиного податку IV групи, які працюють в агросекторі сплатили – 6,0млн.грн. єдиного податку, що на 2,6млн.грн. більше ніж у минулому році. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.


Звернути увагу тих платників єдиного податку, які вирішили припинити свою підприємницьку діяльність, що останнім періодом, за якій вони повинні сплатити єдиний податок, вважається той податковий період, в якому контролюючим органом отримано від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.



1027Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: