Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/16/pres-konferentsija-nardepiv-radiatsiinii-i-sotsialnii-zahist-naselennja-kirovogradschini.htm
новини, 16 березня 2017

Прес-конференція нардепів: Радіаційний і соціальний захист населення Кіровоградщини


У п’ятницю, 17 березня, о 16:30 в приміщенні Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (зал засідань 1 поверх старого корпусу, біля кабінету ректора) за ініціативи народного депутата України Костянтина Яриніча відбудеться прес-конференція народних депутатів України на тему: «Радіаційний і соціальний захист населення Кіровоградщини».


Учасники заходу обговорять результати дослідження поточної радіологічної ситуації, що склалася в області у зв’язку з видобуванням уранової руди та презентують програму спільних дій, спрямованих на забезпечення радіаційного та соціального захисту населення Кіровоградщини.


Учасники прес-конференції:

1. Костянтин ЯРИНІЧ – народний депутат України, член Комітету Верховної ради України з питань охорони здоров’я, заслужений лікар України, ініціатор розробки Держаної цільової програми радіаційного і соціального захисту населення Кіровоградської області.


2. Олександр ЖОЛОБЕЦЬКИЙ - народний депутат України, Голова підкомітету з питань страхової діяльності Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.


3. Олександр ЛІВІК - народний депутат України, Голова підкомітету з питань нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.


4. Борис РОЗЕНБЛАТ - народний депутат України, Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.


5. Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ - народний депутат України, Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, доктор педагогічних наук, Заслужений працівник освіти України.


6. Сергій ХЛАНЬ - народний депутат України, Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.


1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: