Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/16/na-kirovogradschini-do-bjudzhetiv-usih-rivniv-vid-prodazhu-zemli-i-prav-na-zemelni-diljanki-nadiishlo-ponad-2-3-mln-grn.htm
новини, 16 березня 2017

На Кіровоградщині до бюджетів усіх рівнів від продажу землі і прав на земельні ділянки надійшло понад 2,3 млн грн


Органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування в Кіровоградській області у 2017 році продано 6 земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна загальною площею 0,298 га на суму 442,109 тис. гривень, повідомляє прес-служба Держгеокадастру.


Окрім цього на Кіровоградщині проведено 5 земельних торгів у формі аукціону, на яких органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування продано право оренди 4 земельних ділянок загальною площею 72,9 гектара, загальна ціна продажу їх річної орендної плати  складає майже 70 тис. гривень, та 1 земельну ділянку комунальної власності площею 4,0 га, ціна продажу – 1,6 млн гривень.


Державними органами приватизації Кіровоградської області продано одну земельну ділянку, на якій розташовано об'єкти державної власності площею 0,2874 гектара. Ціна продажу складає майже 82,2 тис. гривень.


Фактично з початку 2017 року до місцевих бюджетів Кіровоградщини від продажу земельних ділянок (з урахуванням розстроченого платежу) і прав на земельні ділянки надійшли кошти в сумі понад 2,3 млн гривень. 


Довідково: Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».


З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.



936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: