Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/15/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-vidkritii-chempionat-sportshkoli-nika-z-dzjudo-foto-video-.htm
новини, 15 березня 2017

У Кропивницькому відбувся відкритий чемпіонат спортшколи «Ніка» з дзюдо (ФОТО, ВІДЕО)


У Кропивницькому провели відкритий чемпіонат обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» з дзюдо. 170 юнаків 2006-2008 років народження з шести областей демонстрували свою майстерність у спортивному клубі «Зірочка» 11 березня, борючись за перемогу в традиційних змаганнях.


Вони важливі для 9-11-річних хлопців, які на змаганнях такого рівня набираються змагального досвіду, підвищують свою спортивну майстерність, а тренерам дозволяють оцінити рівень підготовленості вихованців, звернути увагу на недоліки, внести корективи у тренувальний процес.


На цьогорічні змагання до нашого обласного центру завітали юні борці Миколаївської, Черкаської, Полтавської областей, міст Харкова та Києва. Обласна федерація Кіровоградщини була представлена дзюдоїстами Світловодська, Олександрії, Смоліно (Маловисківський район) та двома командами з Кропивницького – комплексної ДЮСШ №3 та організаторами, вихованцями ОКДЮСШ «Ніка». 


Представники саме останньої спортивної школи найбільше піднімалися на призовий подіум, здобувши 36 нагород різного ґатунку.


Результати змагань дивіться тут.


   









2533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: