Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/15/do-kropivnitskogo-pribuv-potjag-ednannja-ukraini-truhanivska-sich-foto-.htm
новини, 15 березня 2017

До Кропивницького прибув Потяг Єднання України "Труханівська січ" (ФОТО)


Сьогодні, 15 березня, на території залізничного вокзалу, відбулася урочиста зустріч учасників акції  "Потяг Єднання України. Труханівська січ" з військовим оркестром.


До Кропивницького прибуло 254 учасника акції, серед яких студенти, вчителі, бійці АТО і навіть школярі.  


На них, з самого ранку, вже чекали тролейбуси, на яких вони здійснили екскурсію по місту.


Мета даної акції - об'єднати людей з різних міст та поділитися власним досвідом.


За словами Миколи Бондаря, отамана "Труханівської січі", голови Всеукраїнської організації "Коломедія", Укрзалізниця надала учасникам акції "Потяг Єднання України.Труханівська січ"  11 вагонів. 


"Сьогодні ми плануємо відвідати навчальні заклади, історичні пам'ятки, театр та просто поспілкуватися з жителями Кропивницького та громадськими активістами. Кожного дня ми відвідуємо нове місто. Сьогодні, о 20 годині, ми відправляємося потягом до Полтави, потім до Харкова, Сум,  Глухова, Крут, Чернігова, Славутича та Яготина, після чого повернемося до Києва. У кожному новому місті, до нас приєднуються все більше нових людей. Ми вже встигли побувати у Коростені,  Житомирі та  Умані" - додав Микола Бондар.


             


2143Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: