Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/03/zhinku-jaka-do-smerti-zabila-svoju-matir-stiltsem-zasudili-do-7-6-rokiv-uv-jaznennja.htm
новини, 3 березня 2017

Жінку, яка до смерті забила свою матір стільцем, засудили до 7,6 років ув'язнення


За державного обвинувачення Кіровоградської місцевої прокуратури до 7 років 6 місяців позбавлення волі засуджено жінку, яка до смерті забила свою рідну матір стільцем, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Трагічна подія мала місце у м. Кропивницький 13 липня 2016 року. Під час спільного вживання спиртних напоїв між жінками виникла сварка, в результаті якої донька нанесла декілька ударів по голові та тулубу матері кухонним стільцем.


Вказаними діями потерпілій, згідно висновку судово-медичної експертизи, було заподіяно численні тяжкі тілесні ушкодження голови та грудної клітини. Від отриманих травм вона померла.


Під час судового розслідування державним обвинувачем доведено, що пошкодження заподіяння засудженою перебувають в прямому причинному зв’язку з настанням смерті потерпілої. 


Вироком Ленінського районного м. Кіровограда жінку визнано винною за     ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.



2061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: