Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/03/u-miskii-radi-kropivnitskogo-obgovorili-pitannja-patriotichnogo-vihovannja-molodi.htm
новини, 3 березня 2017

У міській раді Кропивницького обговорили питання патріотичного виховання молоді


У міській раді Кропивницького за ініціативи відділу сім’ї та молоді та участі відділу фізичної культури та спорту і управління освіти Кіровоградської міської ради відбулася зустріч з активом молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування з обговорення міської програми національно-патріотичного виховання.


Під час зустрічі її учасники обмінялися досвідом роботи з національно-патріотичного виховання. Представники громадських організацій «Цитадель» (голова - Олег Ковальов) та «Січ» (голова - Олена Шендеровська) запропонували внести до програми заходи з проведення регулярних військово-спортивних змагань, дитячих таборівок та створення міського центру військово-спортивної підготовки.


Студентський актив від вищих навчальних закладів вніс цікаві пропозиції та запропонував свою допомогу в організації національно-патріотичних заходів.


Учасники зустрічі дійшли спільного висновку, що національно-патріотичне виховання сьогодні є однією з найважливіших складових комплексного виховання молоді.


1322Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: