Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/03/rada-z-pitan-molodizhnoi-politiki-v-kropivnitskomu-zatverdila-plan-roboti-na-rik-foto-.htm
новини, 3 березня 2017

Рада з питань молодіжної політики в Кропивницькому затвердила план роботи на рік (ФОТО)


3 березня у м. Кропивницькому відбулось засідання ради з питань молодіжної політики під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка. У засіданні взяли участь представники Управління ДСНС у Кіровоградській області, які є членами ради, прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Відповідно до порядку денного засідання був заслуханий звіт про реалізацію заходів молодіжної політики в області за 2016 рік. Також рада затвердила план роботи на 2017 рік. Зокрема на тематику безпеки життєдіяльності спільно з управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації заплановано проведення наступних заходів: обласний фестиваль дружин юних пожежних; конкурс на кращий виріб із глини на тематику безпеки життєдіяльності; конкурс на краще тематичне декоративне панно та заключний етап акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації».


 



1937Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: